strijden voor zeldzame kinderziekte

Onze trotse premium partners

Sponsorteams halen veel geld op

Bij vrijwel alle evenementen van de Stichting Battle4kids staan wij ook stil bij een zeldzame kinderziekte. Op deze manier willen wij de kinderen met deze ziekte en de ouders een steuntje in de rug te geven en tegelijkertijd een specifiek wetenschappelijk onderzoek financieel te ondersteunen. Zo ook bij de Buddy Obstacle Run.
Het geld wordt ingezameld via sponsorteams. Dat houdt in dat de deelnemers van de Buddy Obstacle Run hun eigen sponsorteams maken en geld ophalen. Jij kunt dus als individu of als groep of als bedrijf het verschil maken en ervoor zorgen dat ook kinderen met een zeldzame kinderziekte worden gehoord in de samenleving!
Per locatie worden er ook lokale acties opgezet zoals de ophalen van de opbrengsten van statiegeld flessen bij supermarkten en/of andere lokale acties en/of specifieke giften. Dit geld is 100% bestemd voor het specifieke wetenschappelijk onderzoek dat loopt.

Bezoek één van onze evenementen om te zien op welke locatie voor welke zeldzame kinderziekte en wetenschappelijk onderzoek gestreden wordt en maak op deze pagina een sponsorteam aan. Elk jaar wordt aangegeven wat er met het geld is bereikt.

BuddyRun wordt georganiseerd door Stichting Battle4Kids.

Volg ons op social media!

Algemene informatie
Contact

Laakse Laan 13
7207 NA Zutphen

info@buddyrun.nl
www.buddyrun.nl

realisatie website: StudioDubbel