Locatie en parkeren
In een prachtig natuurgebied van het Geldersch Landschap in de gemeente Zutphen en Lochem vindt de zomereditie van de Buddy Obstacle Run plaats.  Start en Finish is wederom bij boerderij Klein Graffel, Vordenseweg 1  7231 PA Warnsveld.

Parkeren kan op de parkeerplaats ‘P1’ op het terrein van GGNet aan de Vordenseweg 12 te Warnsveld. Dit wordt daar aangegeven en vanaf de parkeerplaats is er een looproute naar de locatie. Voor de gehandicapte deelnemers worden parkeerplaatsen gereserveerd op de locatie zelf. Parkeren is gratis.

Parcours en Afstanden 
De Buddy Obstacle Run staat voor plezier, uitdaging en teamwork! Het is het leukste sportieve uitje die ook nog eens VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK is!.
Deelnemers mogen elkaar helpen en kunnen er zo voor zorgen dat iedereen de finish haalt. De obstacle run zelf is wel in het voor ons vertrouwde natuurgebied met volop bos en water. Hier zullen weer de meest uiteenlopende hindernissen worden opgebouwd. Van ‘klein’ tot kolossaal en van niet al te moeilijk tot super uitdagend. Uiteraard hoort een nat pak ook weer tot de mogelijkheden met nieuw het element “MODDER”. 
Het parcours is bij uitstek geschikt voor sportievelingen die een fysieke en mentale uitdaging zoeken. Voor wedstrijdlopers is er een speciaal startvak om 9.15 uur. Voor hen is de ideale combinatie om eerst zelf te sporten en vervolgens als buddy mee te lopen met een gehandicapte deelnemer. Aanmelden als Buddy kan door een mail te sturen naar info@buddyrun.nl o.v.v. opgave Buddy!

Ook dit jaar is niet alleen parcours weer een verrassing maar zullen er ook weer nieuwe ludieke hindernissen komen voor alle deelnemers Ook dit jaar heeft deze Buddy Obstacle Run 3 afstanden: er is een 3,5 km parcours, 7 km parcours en een 11 km parcours. IEDEREEN MAG MEEDOEN! Voor iedere deelnemer is er een geschikte afstand. Net als vorig jaar zijn er weer 2 afstanden geschikt gemaakt voor de gehandicapte sporter. Raadpleeg hieronder de regels over de leeftijden en deelname. 

Afstanden
Er zijn drie afstanden; er is een 3.5 km parcours, 7 km parcours en 11 km parcours.

Leeftijden

  • 3,5 km voor kinderen vanaf de leeftijd van 5 jaar, voor gezinnen en voor gehandicapte deelnemers. Voor de reguliere deelnemers geldt: kinderen onder de leeftijd van 14 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene het parcours met hindernissen afleggen. Dit parcours gaat niet over het water. Voor de gehandicapte deelnemers is er geen leeftijdsgrens. De gehandicapte deelnemers zullen worden gekoppeld aan een buddy, die samen met hen het parcours zal afleggen. Voor de gehandicapte deelnemers geldt wel dat zij eerst het inschrijfproces moeten doorlopen om vervolgens een ticket te kopen. Deze procedure doorloopt u vanzelf door op de button ticket te klikken en het juiste vak te kiezen..
  • 7 km voor gezonde en gehandicapte deelnemers vanaf de leeftijd van 10 jaar. Voor dit parcours dient de deelnemer in het bezit te zijn van een zwemdiploma. Kinderen onder de leeftijd van 14 jaar moeten worden vergezeld door een volwassene en de volwassene moet zelf ook een ticket kopen. Ook hier geldt dat de gehandicapte deelnemers eerst het inschrijfproces moeten doorlopen om vervolgens een ticket te kunnen kopen.
  • 11 km voor deelnemers vanaf de leeftijd van 14 jaar. Voor dit parcours dient de deelnemer in het bezit te zijn van een zwemdiploma. Dit parcours is nog niet toegankelijk voor deelnemers met een beperking.

Startvakken en tijden
Opgave kan individueel, maar ook in groepen. Bij inschrijving als groep start de groep gezamenlijk mits de groep niet groter is dan 50 personen. Wees er dus snel bij als je gezamenlijk wilt gaan starten. Om de 10 minuten vertrekt er een startgroep. Klik hier voor de exacte starttijden en startvakken.

Iedereen doet mee
Ik heb een handicap? Kan ik dan meedoen aan de Buddy Obstalce Run in Zutphen? Ja dat kan. Lees eerst het kopje 'Leeftijden' of je mee mag doen. Zo ja, klik dan op de button ticket kopen en klik aan waarvoor jij je wilt opgeven. Dan volgt er inschrijfformulier met een aantal vragen. Vul dit (samen met je begeleider/ouder of buddy) in. Als daartoe aanleiding is neemt onze coördinator contact op om jouw inschrijving door te nemen. Zodra dit is afgerond ontvang je een link in de mailbox om jouw ticket(s) te kopen en dan is jouw deelname geregeld.

Sponsorteams voor het Zeldzame Ziekten Fonds
Het doel van de Stichting Battle4Kids is om geld in te zamelen voor onderzoek naar zeldzame kinderziekten. Om die reden heeft Battle4Kids de samenwerking gezocht met het Zeldzame Ziekten Fonds, met als resultaat dat tijdens de Buddy Obstacle Run geld wordt ingezameld voor het ZZF! Stichting Battle4Kids wil de kinderen met zeldzame ziekten en hun ouders een steuntje in de rug geven door een dagje lekker te kunnen sporten, en tegelijkertijd een specifiek wetenschappelijk onderzoek financieel ondersteunen.
Het geld wordt ingezameld via sponsorteams. Dat houdt in dat de deelnemers van de Buddy Obstacle Run individueel of in groepsverband hun eigen sponsorteams maken en geld ophalen. Jij kunt dus als individu of als groep of als bedrijf het verschil maken en ervoor zorgen dat ook kinderen met een zeldzame kinderziekte worden gehoord in de samenleving! Het geld is 100% bestemd voor een specifiek wetenschappelijk onderzoek van ZZF.

Schrijf je in en maak op deze pagina een Buddy Obstacle Run sponsorteam aan: https://www.geef.nl/nl en kies als goed doel: Stichting Zeldzame Ziekten Fonds. Jouw eigen sponsorpagina, die je met iedereen kan delen. Je ziet meteen hoeveel geld jij al hebt opgehaald voor het ZZF. Voor meer informatie over het ZZF ga je naar https://www.zzf.nl/buddy-obstacle-run-2024/

Ook deze partners maken dit evenement mogelijk!

BuddyRun wordt georganiseerd door Stichting Battle4Kids.

Volg ons op social media!

Algemene informatie
Contact

Lammerhof 73
7223 AS Zutphen

info@buddyrun.nl
www.buddyrun.nl

realisatie website: StudioDubbel