hummelo - 3 oktober 2020

Onze trotse premium partners

Extra informatie voor de (begeleiders) gehandicapte deelnemers in Bronckhorst

Wil je als gehandicapte, jeugdige, sporter deelnemen aan de Buddy Obstacle Run dan volgt er eerst nadat je op de button Tickets bestellen hebt gedrukt een invulformulier. Vul dit in en dan neemt onze coördinator contact met je op om de deelname door te nemen. We bekijken dan samen de mogelijkheden en bepalen dan ook met hoeveel buddy’s jij het parcours kunt gaat afleggen. De Buddy’s worden door de organisatie geregeld, tenzij je in overleg zelf een buddy meeneemt. Als deelname in overleg een ja betekent dan ontvang je per mail een link waar jij jouw ticket(s) kunt bestellen.

Indien je verdere vragen hebt kun je deze ook op het formulier vermelden en nemen we contact met je op. Jouw vereiste Buddy’s zijn geen bijdrage verschuldigd waarbij het maximale aantal Buddy’s 2 is per persoon. Dit geldt uiteraard niet als de begeleiding van jou om meer dan 2 Buddy’s vraagt. Dit wordt door ons bepaald. Om iedereen zoveel mogelijk gelijk te behandelen betekent dat als – bijvoorbeeld – jouw broer(tje) of zus(je) of anderen met jou willen meelopen hij of zij een regulier ticket moet kopen. Vermeld dit in het formulier zodat wij kunnen zorgen dat jij samen aan de start kunt verschijnen.

Wil jij je inschrijven als gehandicapte deelnemer voor de 7 km dan gelden naast de algemene regels gesteld op deze pagina dat dit parcours nog niet geschikt is voor rolstoelers. Hier wordt aankomende jaren na evaluatie wel aan gewerkt. 

Extra informatie rondom het COVID-19 virus en gekochte tickets                                                                                         

Uw veiligheid staat voorop en daarom garanderen wij ook dat u uw geld 100% terugkrijgt als u een early,- of regular ticket heeft gekocht en het evenement in verband met alle onzekerheden rondom het COVID-19 virus toch niet kan doorgaan en/of wij het als organisatie niet gepast en verantwoord vinden om het evenement te laten doorgaan met het oog op de gezondheid van jou als deelnemer, onze organisatieleden en vrijwilligers. U krijgt dan vijftal opties om uit te kiezen:
• je ticket omzetten naar een vergelijkbaar ticket voor Bronckhorst in het najaar van 2021;
• je ticket voor 2020 doorschuiven naar de zomereditie editie in 2021 Zutphen;
• je ticket omzetten in een donatie voor de Stichting Battle4kids om de gemaakte kosten beperkt te houden;
• je ticket omzetten in een donatie voor de ziekte Crohn/IBD of BATTEN;
• je geld terug laten storten.

BuddyRun wordt georganiseerd door Stichting Battle4Kids.

Volg ons op social media!

Algemene informatie
Contact

Laakse Laan 13
7207 NA Zutphen

info@buddyrun.nl
www.buddyrun.nl

realisatie website: StudioDubbel