partner worden

Word ook een trotste partner van onze Buddy Obstacle Run

(Premium) partner
Om de Buddy Obstacle Run te kunnen organiseren is er uiteraard geld nodig of in sommige gevallen sponsoring in de vorm van natura waarbij het motto luidt: dat elke bijdrage telt! Bent u bereid deze run te ondersteunen in de vorm van een financiële bijdrage of wellicht in nader overleg sponsoring in natura?

Bij sponsoring vanaf € 350,-- is het mogelijk om met 2 gasten per sponsor een training te volgen om kennis te maken met ons fantastische evenement onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen en/of de mogelijkheden er zijn voor een training.

Wij bieden sponsoren daarnaast nog diverse leuke opties aan, zo kun je bijvoorbeeld een hindernis adopteren, en zelfs vormgeven! Interesse: vraag naar de mogelijkheden via info@buddyrun.nl.

Word Premium partner!
Steun de Buddy Obstacle Run vanaf minimaal € 1000,-- en word Premium Partner van de Buddy Obstacle Run!

Het voordeel van Premium partner worden is dat jouw bedrijfslogo niet alleen op de Buddy Run van een bepaalde locatie is te zien, maar ook op ons nieuwe event in Bronkhorst en andere locaties. Een nog grotere zichtbaarheid in een nog grotere regio dus! De volgende exclusieve voordelen van premium partners zijn:

  • Logo en naamsvermelding op onze Battle4kids en Buddyrun website
  • Logo en naamsvermelding bij alle evenementen van de Stichting Battle4kids waaronder naast Zutphen ook Bronkhorst op 4 oktober 2020
  • 3 tickets voor 3 werknemers ongeacht welke afstand
  • Adoptie van een hindernis naar keuze
  • Deelname aan het verkennen met 2 werknemers op de avond voorafgaand aan het evenement inclusief 2 drankjes achteraf

BuddyRun wordt georganiseerd door Stichting Battle4Kids.

Volg ons op social media!

Algemene informatie
Contact

Lammerhof 73
7223 AS Zutphen

info@buddyrun.nl
www.buddyrun.nl

realisatie website: StudioDubbel