Coronamaatregelen

Onze trotse premium partners

Informatie omtrent de verscherpte coronamaatregelen

Wij houden ons aan de corona maatregelen vastgesteld door de Rijksoverheid en deze zijn te raadplegen via Rijksoverheid.
Wij vertalen deze maatregelen voor de Buddy Obstacle Run als volgt:

 1. De Buddy Obstacle Run is een ‘sportieve doorstroomactiviteiten’. Het overleggen van een negatieve PCR test of aantonen te zijn gevaccineerd is niet nodig maar dienen de bezoekers en deelnemers wel nadrukkelijk de hieronder genoemde maatregelen op te volgen om zo voor iedereen een veilig sportactiviteit te kunnen zijn:
 2. Doe voor deelname de gezondheidscheck: heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts, plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping) blijf dan thuis.  U bent uw geld niet kwijt en u kunt uw ticket gewoon meenemen naar een volgende editie of krijgt u uw geld terug. Samen zorgen voor elkaar staat voorop!
 3. Indien onze vrijwilligers constateren dat u toch klachten heeft moeten wij jullie helaas weigeren.
 4. Kom 15 minuten voor starttijd naar de start- en finishlocatie en niet eerder.
 5. Hou nadrukkelijk afstand bij binnenkomst en de ticketbalie als blijkt dat er een wachtrij is. Een vertegenwoordiger van de deelnemers haalt de startbewijzen op, de andere deelnemers wachten in de daarvoor aangewezen vak waar 1,5 m afstand van elkaar kan worden bewaard. U komt niet te laat en wij zorgen ervoor dat u kunt starten. Wees geduldig s.v.p. en voorkom zo irritaties, wij als organisatie doen er alles aan om het voor u zo veilig mogelijk te laten verlopen.
 6. Volg nadrukkelijk de bewegwijzering van de organisatie en de aanwijzingen van de verkeersregelaars om de deelnemers- en publiekstroom te kunnen reguleren. Hou hierbij voor de start en na de finish 1,5 meter afstand tenzij je tot hetzelfde huishouden behoort. Wij vragen nadrukkelijk hier zelf ook op te letten. Voor publiek geldt de 1,5 meter afstand uiteraard ook.
 7. Hou er rekening mee dat er geen omkleed- en douchefaciliteiten zijn.
 8. De startvakken worden opgedeeld in kleinere groepen. Volg daarbij de instructies op van de vrijwilligers die de start zullen reguleren. De grootte van de startvakken kan worden aangepast indien noodzakelijk. Deelnemers worden hier tijdig over geïnformeerd.
 9. Vrijwilligers bij de hindernissen houden afstand en dragen indien er geen afstand kan worden gehouden een mondmasker. 
 10. Het kan voorkomen dat bij een enkele eenvoudige hindernis geen vrijwilliger staat voor aanwijzingen of uitleg. In dat geval kunt u zelf kiezen of u de hindernis wel of niet neemt. Alle hindernissen die ook g-deelnemers kunnen worden overwonnen zijn voorzien van vrijwilligers.
 11. Pas goede handhygiëne toe bij gebruik van het toilet op locatie.
 12. Raadpleeg hier de plattegrond af van de locatie om goed voorbereid een leuke sportactiviteit te hebben voor jou en voor ons als organisatie.

  Dank u wel voor uw begrip.

Plattegrond Buddy Run met legenda

BuddyRun wordt georganiseerd door Stichting Battle4Kids.

Volg ons op social media!

Algemene informatie
Contact

Laakse Laan 13
7207 NA Zutphen

info@buddyrun.nl
www.buddyrun.nl

realisatie website: StudioDubbel