aanmelden als vrijwilliger / buddy

Zonder vrijwilligers geen Buddy Obstacle Run

Onze Buddy Obstacle Run staat of valt natuurlijk met de inzet van vrijwilligers en buddy’s. Dus geef je op!

Vrijwilliger worden?
We kunnen zowel in de voorbereiding als op de dag zelf op veel gebieden hulp gebruiken. Denk hierbij aan parcours bouwen (extra bonus, als je hiermee helpt krijg je een gratis kaartje voor een run naar keuze!), parkeerhulp, toezicht houden bij de hindernissen tijdens de run, deelnemers instructie geven, hulp bij de catering. Kortom, eigenlijk bij alles wat er bij een groot evenement komt kijken! Ben jij een organisatietijger en steek je graag je handen uit de mouwen in een gezellig team? Vul dan onderstaand formulier in! 

Aansluiten bij het (af)bouwteam van de BuddyRun?
Wij bouwen merendeel onze eigen hindernissen en vooral de bijzondere hindernissen worden door ons en onze premium partners gebouwd. Dat betekent wel dat wij mensen nodig hebben die weten wat het is om te bouwen en af te breken. Extra bonus is, als je hiermee helpt, krijg je een gratis kaartje voor een run naar keuze. En je krijgt meteen een kijkje in de keuken hoe ons evenement wordt opgebouwd. Ben jij een fanatieke bouwer met het hart op de juiste plek en steek je graag je handen uit de mouwen in een gezellig team? Vul dan onderstaand formulier in! 

Buddy worden?
Ben jij die sportieveling die het ook leuk vindt om anderen een onvergetelijke sportervaring te bezorgen? Word dan Buddy en begeleid een G-sporter door het uitdagende parcours. Wij garanderen je dat dit niet alleen voor degene die jij begeleidt onvergetelijk zal worden. Een ideale combinatie is om Buddy te worden en zelf in de ochtend het parcours nog even te verkennen door mee te doen. Niet iedereen is geschikt om buddy te zijn, de organisatie beslist of jij buddy kan zijn. Vul snel onderstaand formulier in! 

Aanmeldformulier

Als je ons jouw gegevens stuurt, laten we snel van ons horen. Alvast bedankt voor jouw moeite!

Waarvoor wil je jezelf aanmelden (een combinatie is ook mogelijk)?

BuddyRun wordt georganiseerd door Stichting Battle4Kids.

Volg ons op social media!

Algemene informatie
Contact

Lammerhof 73
7223 AS Zutphen

info@buddyrun.nl
www.buddyrun.nl

realisatie website: StudioDubbel